Pentadbiran SKPT

Pentadbiran SKPT

Monday, 6 May 2019

Pasukan Bola Sepak B12 SKPT mencatat Sejarah Muncul Johan MSSD Padang Terap buat kali pertama dalam Sejarah Bola Sepak SKPT.

Pasukan Bola Sepak B12 SKPT mencatat Sejarah Muncul Johan Bola Sepak B12 MSSD Padang Terap buat kali pertama dalam Sejarah Bola Sepak SKPT. Kejohanan Berlangsung pada 16 - 18 April 2019 bertempat di Padang SK Padang Terap.
Pasukan SKPT berjaya menundukkan SK Kurong Hitam dengan jaringan 1-0 selepas tambahan masa setelah terikat 0-0 masa permainan.
Gol tunggal kemenangan dijaringkan oleh Abdul Hakim @ Bidol hasip sepakan percuma yang cantik pada jarak 22m.
 
TAHNIAH & TERIMA KASIH buat Pemain SKPT yang mempamerkan semangat juang yang Cukup Tinggi dalam mencapai sebuah kejayaan yang di idamkan.

TAHNIAH & TERIMA KASIH buat Coach Mohamed Faisal (PK Koku), Coach Mohd Fairus & Manager Mohamad Shahir dan juga Cikgu Ahmad Ruslan Abdul Rahim

Sekalung penghargaan dan Terima Kasih tak terhingga buat Guru Besar & Rakan Pentadbir, Rakan Guru & Staf serta murid SKPT, Para Ibu Bapa dan Waris atas doa dan sokongan untuk kejayaan 2019

Terima kasih buat Paksu Norman Hassan Ludin antara pengasas Akademi Bola Sepak SKPT & KN Kiara Football Club. Program pembangunan Akademi Bola Sepak SKPT yang dimulai pada Ogos 2017 membuahkan hasil mencapai sasaran untuk JOHAN MSSD B12 2019 dan Juga Penubuhan Kelab Bolasepak KN KIara (Februari 2018) sebagai sebuah badan sukan yang sah dalam membantu Program pembangunan Bola Sepak B12 di peringkat akar umbi dalam Aspek sumbangan Dana Kewangan, Kejurulatihan & Kemudahan Peralatan.

Terima Kasih buat semua Jurulatih yang banyak membantu melatih pemain SKPT. Coach Din My Team, Coach Along (Wan Muhd Hafiz), Coach Mohd Zanbri Nizam, Coach Abdul Hakim, Coach Ammar, Coach Eizas

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP